Kapanon

Staf i kualifikuar me përvojë të gjatë pune. Prodhime me porosi sipas kërkesave të klientit . Realizojmë për ju lavaman , frigorifera , ngohëse , dhoma frigoriferike , arredime ambjentesh si psh supermarkete, bare , restorante. Bëjmë riparime të pajisjeve të ndryshme. Shesim dhe blejmë pajisje industriale me garanci.
Kapanon 1111
Kapanon3443
Kapanon63464
Kapanon234623
Kapanon734245
Kapanon6234523