Piceri

Eksperienca shumëvjeçare na bën unik në përgatitjen e brumit dhe në përzgjedhjen e përbërësve më cilësor të tregut.Prodhime hallall , të freskëta dhe të shumëllojshme.

Pizza Menu

pizza 1111
pizza2222
pizza4444
pizza33333
pizza34343
pizza55555
pizza66666
pizza232323
pizza1212121
pizza1313131
pizza1414141
pizza5454545
0123456789001234567890

MIN PËRGATITJE

0123456789001234567890                     +

PICA

0123456789001234567890                     +

SANDUIÇA & KALCONE

01234567890                     -0123456789001234567890

MIN DELIVERY

Detaje që bëjnë diferencën

Me pasion dhe përkushtim
The brand's signature is undivided attention to detail. Inspiration draw from vintage leather.
Inspiration drawn from vintage monutaineering. We put a modern take on classic pieces.
https://fbpsulaj.com/wp-content/uploads/2023/06/pizza1414141.jpg
Nori grape silver beet broccoli kombu beet greens fava bean potato quandong celery attention to detail.
Turnip greens yarrow ricebean rutabaga endive cauliflower sea lettuce kohlrabi amaranth.