Konfeta

Realizime unike të prodhuara me dorë si dhe gjysëm të gatshme. Shumëllojshmëri dizanjesh për çdo lloj gëzimi si fejesa, martesa , babyshower , ditëlindje etj… Konfeta të personalizuara sipas dëshirës së klientit. I përshtasim në bazë të preferencave për të arritur produktin e dëshiruar.
konfeta 164
konfeta 1111
konfeta 1234
konfeta 33333
konfeta 34342
konfeta 45345
konfeta 65432
konfeta 65436
konfeta 846752
konfeta 1311313
konfeta 12341234
konfeta 121121221

Sipas Dëshirës së Klientit

Të Punuara me Dorë

Dizajn Unik për çdo Eveniment

Na kontaktoni në numrat tanë të telefonit+ 355 67 60 280 74
+ 355 68 20 920 99