Sulaj Union 01 operon me këto shërbime :

  • Pagesa të faturave të Oshee-së
  • Pagesa të faturave të Ujësjellësit
  • Pagesa për gjoba makine
  • Pagesa të faturave të Albtelecom
  • Pagesa të taksave të bashkisë
  • Pagesa për Iute Credit
  • Rimbushje telefoni dhe Digitalb.
  • Pagesa të faturave dhe rimbushje të Abcom
  • Exchange
https://fbpsulaj.com/wp-content/uploads/2023/05/29-1.jpg