Rreth Nesh

https://fbpsulaj.com/wp-content/uploads/2017/07/inner_1.jpg

F.B.P SULAJ GRUP ME NJË TRADITË DISA VJEÇARE OFRON

PRODHIME BUKE

PASTIÇERI

SHITBLERJE/SERVIS PAISJESH INDUSTRIALE

SULAJ-UNION 01

FOUNDERBajram Sulaj

Furrë buke

Ofrojmë për ju prodhime të shumëllojshme në mënyrë që çdo konsumator të gjejë veten. Zgjedhjet që ofrohen janë të panumërta, që nga buka e grurit masive e bardhë dhe e zezë, buka e thekrit, buka e fshatit, buka integrale me fara,bukë misri etj.

Pastiçeri

Shumllojshmëri produktesh dhe shijesh. Staf i kualifikuar dhe i përkushtuar për arritjen e cilësisë maksimale. Përkujdesemi në realizimin e kërkesave të klientit. Ruajmë traditën duke prodhuar produkte te hershme.

Konfeta

Realizime unike të prodhuara me dorë si dhe gjysëm të gatshme. Shumëllojshmëri dizanjesh për çdo lloj gëzimi si fejesa, martesa , babyshower , ditëlindje etj… Konfeta të personalizuara sipas deshirës së klientit.

Kapanon

Realizojmë për ju lavaman , frigorifera , ngohëse , dhoma frigoriferike , arredime ambjentesh si psh supermarket, bare , restorante. Bejmë riparime të pajisjeve të ndryshme. Shesim dhe blejmë pajisje industriale me garanci.

Historia Jonë

6 vëllezër me një qëllim të përbashkët ,të cilët punojnë për të vazhduar traditën e përpunimit të produkteve të brumit. 12 vite në Greqi trajnim dhe punë.Në vitin 1999 nis aktivitetin biznesi për herë të parë në Tiranë. Prodhimi i brumit një traditë familjare ndër breza. Të parët e Sulajve kanë qenë përgjegjësa prodhimi të bukës nëpër Europë si dhe në vendin e tyre të lindjes . Tradita ka vazhduar në kryeqytet duke ruajtuar standartin dhe cilesinë e prodhimeve për konsumatorin.