Furrë buke

Buka është një nga lëndët ushqimore më komplete. Ajo i sjell organizmit substancat ushqyese më të nevojshme dhe vitale : makro-substancat (proteinat, hidrytet të karbonit, yndyrërat) dhe mikro-substancat ushqyese ( mineralet, vitaminat etj). F B P Sulaj Grup kujdeset maksimalisht ne prodhimin e saj ne menyre te shendetshme dhe duke perdorur lende te para cilesore. Ofrojme per ju prodhime te shumellojshme ne menyre qe cdo konsumator te gjej veten.Prodhime te fresketa cdo dite, te permasave te ndryshme dhe llojshmeri bukesh. Zgjedhjet që ofrohen janë të panumërta, duke filluar nga:

Bukë e Bardhe                    Buka e thekrit

Bukë e Zeze                        Bukë diabetike

Bukë Misri                           Buka e grurit masive

Bukë fshati                          Buka integrale me fara

Bukë dietike                        Etj…

furre buk1111
furre buke 232323
furre buke 222222
furre buke 111111
furre buke 4545
furre buke 54545
furre buke 636363
furre buke 3434343
furre buke 6767676
furre buke 7676767
furre buke 45454545
furre buke 1212121