Kapanon

Staf I kualifikuar me pervoje te gjate pune. Prodhime me porosi sipas kerkesave te klientit . Realizojme per ju lavaman , frigorifera , ngohese , dhoma frigoriferike , arredime ambjentesh si psh supermarket, bare , restorante. Bejme riparime te pajisjeve te ndryshme. Shesim dhe blejme pajisje industriale me garanci.

Kapanon 1111
Kapanon3443
Kapanon63464
Kapanon234623
Kapanon734245
Kapanon6234523