Konfeta

Realizime unike te prodhuara me dore si dhe gjysem te gatshme. Shumllojshmeri dizanjesh per cdo lloj gezimi si fejesa, martesa , babyshower , ditelindje etj… Konfeta te personalizuara sipas deshires se klientit. I pershtasim ne baze te preferencave per te arritur produktin e deshiruar.

konfeta 164
konfeta 1111
konfeta 1234
konfeta 33333
konfeta 34342
konfeta 45345
konfeta 65432
konfeta 65436
konfeta 846752
konfeta 1311313
konfeta 12341234
konfeta 121121221