Pastiçeri

Ekperienca shumevjecare e F B P Sulaj Grup ne sektorin e pasticerise na ben unik ne tregun shqipetar.Kapacitet prodhues ne sasi dhe ne cilesi.Shumllojshmeri produktesh dhe shijesh.Staf i kualifikuar dhe I perkushtuar per arritjen e cilesise maksimale. Perkujdesemi ne realizimin e kerkesave te klientit.Perpiqemi ne ruajtjen e tradites duke prodhuar produkte te hershme.Gjithmone koherent me prodhimin e risive te ndryshme te tregut te pasticerise.

pasticeri 1111
pasticeri`1234
pasticeri655
pasticeri2324
pasticeri54235
pasticeri73245
pasticeri73425
pasticeri425435
pasticeri566223
pasticeri1234123
pasticeri6453452
pasticeri213544325